> "มนต์สิทธิ์" โชว์ลอตเตอรี่ งวด 1 มิ.ย.โค้งสุดท้ายอดไม่ได้ว่าจะซื้อน้อยๆ - Dropstime who can help me write my dissertation help with writing a personal statement for nursing assignment writing service malaysia mfa creative writing programs abroad how to avoid doing your homework primary homework help rivers of the world ocr gcse english creative writing creative writing description of an old woman how to help the environment essay need help writing a thesis statement cv writing service in usa who to write literature review snake description creative writing cosa vuol dire i do my homework in italiano hire someone to create a business plan homework help grade 11 usc creative writing graduate program creative writing about guns creative writing workshops dallas best essay writing service uk reviews justification in research proposal writing top undergraduate creative writing programs pay someone to do my homework online first writing service reviews creative writing 5th grade prompts

“มนต์สิทธิ์” โชว์ลอตเตอรี่ งวด 1 มิ.ย.โค้งสุดท้ายอดไม่ได้ว่าจะซื้อน้อยๆ


สมกับเป็นนักร้องลูกทุ่งเจ้าพ่อใบ้หวยจริงๆ สำหรับ มนต์สิทธิ์ คำสร้อย เพราะถึงแม้จะมีถูกมีผิดบ้าง แต่มนต์สิทธิ์ก็ไม่มีกั๊ก ออกมาโชว์ลอตเตอรี่ที่ซื้อแทบทุกงวด เรียกว่าไม่เคยมีกั๊กโชว์ให้เห็นกันเต็มๆ แบบไม่ต้องซูมตลอด

และล่าสุด มนต์สิทธิ์ คำสร้อย ก็ได้โชว์ลอตเตอรี่ในมือหลายชุดซึ่งเป็นของงวดประจำวันที่ 1 มิถุนายน เรียกว่ามาโค้งสุดท้ายจริงๆ ตามที่ในต์สิทธิ์บอกว่าอดไม่ได้ว่าจะซื้อน้อยๆ

“อดไม่ได้ว่าจะซื้อน้อยๆ แต่รู้สึกคันไม้คันมือเลยไปหาซื้อเพิ่มอีกปึกหนึ่ง งวดนี้ชอบ 049-730 โปรดใช้วิจารณญาณในการชม…ตัดเอานะครับ ท่านผู้โชม !”

ซึ่งก่อนหน้านี้ไม่กี่วันมนต์สิทธิ์ซื้อลอตเตอรี่แค่ 2 ใบ เพราะบอกว่า 2 งวดแล้วที่ไม่ถูก ตามแคปชั่นนี้ว่า “2 งวดแล้วไม่ถูก เลยซื้อเบาๆ งวดนี้ชอบ730ตัดเอานะ ( มี งบเท่านี้ ) ซื้อเยอะเมียด่า แต่ก่อนถูกยังพอมีงบ ครับท่านผู้โชม”

ยังไงงวดนี้ก็ขอให้กลับมาเฮงๆ ถูกลอตเตอรี่อีกนะคะพี่มนต์สิทธิ์